Alles-in-1 Online

Met Alles-in-1 Online ben je overal op het internet te vinden met dezelfde professionele uitstraling. In het pakket zit een website, mobiele website en alle gewenste social media pagina’s, in de gewenste huisstijl, inbegrepen. Doordat wij Google Analytics implementeren kan je de bezoekersstroom op jouw platform ook nog goed in kaart brengen. Met de inbegrepen Social Media workshop wordt je ook klaar gestoomd om jouw online platform optimaal te gebruiken. Vraag nu een gratis consult aan en kom erachter of Alles-in-1 Online voor jou de beste keuze is!

 

Website

Websites zijn er in verschillende soorten en maten. De keuze van je website hangt af van wat je wilt overbrengen naar je doelgroep. Is je website een verkooppunt of een informatie punt? Of ben je op zoek naar een online visitekaartje? Pingoo biedt voor ieder doel diverse websites aan. In ons gratis consult kom je erachter wat voor jou de beste optie is.

 

Logo

Je hebt keuze uit verschillende opties. Van een functioneel logo op basis van checklist (vorm, onderwerp, kleur), het digitaliseren van een aangeleverde schets of een op maat ontworpen logo op basis van nieuwe eisen en wensen. Vraag nu een gratis consult aan om te kijken welke optie het best bij jouw past!

 

Huisstijl

Wat wil je uitstralen en wat wil je overbrengen? Pingoo ontwerpt visitekaartjes, folders, pennen maar bijvoorbeeld ook T-shirts. In het gratis consult kom je erachter wat jij nodig hebt voor de perfecte uitstraling.


We luisteren, adviseren en creeren, bekijk onze werkwijze!


Werkwijze